Referenties

Wat relaties zeggen…

Ik heb de afgelopen paar jaar bij het RIVM intensief samengewerkt met Yvonne, zowel in haar rol van functioneel ontwerper, als ook die van projectleider. Met name in die laatste functie bleek zij begin 2014 de juiste persoon op de juiste plaats: daardoor heeft zij een reeds lang voortslepend project weer vlot getrokken en tot een succes gemaakt. Doorslaggevend hierin waren haar grote kennis van zaken, doortastend optreden, vasthoudendheid, een heldere manier van communiceren en last but not least: relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor.
– Menno Boogaard, ICT Consultant at Ordina

Yvonne heb ik gevraagd voor het ontwerpen van het innovatieve overdrachtsbericht waarmee een ambulanceverpleegkundige de acute patiëntgegevens inclusief multimedia informatie (foto’s, ECG) direct elektronisch vanuit de ambulance naar de spoedeisende hulp kan sturen. Kundig heeft zij binnen het programma eSpoed het HL7v3-bericht ontworpen. Inmiddels gebruiken alle Nederlandse ambulances het bericht. Yvonne is praktisch in haar aanpak en bovendien is zij een fijn persoon om mee samen te werken. Iedereen respecteert haar binnen het team. Ik adviseer daarom om Yvonne in te schakelen bij het ontwerpen van medische overdrachtsberichten.
– Gert Koelewijn, Programma Manager bij NICTIZ   

Yvonne is een deskundige en doortastende informatie-analyst met veel inzicht in werkstromen, informatiestandaarden en datasets. Ze heeft de basis gelegd van nationale informatiesystemen in o.a. de jeugdgezondheidszorg.
– Adrie Dumaij, Strategic Advisor at National Institute for Public Health and the Environment (RIVM)